Workshops Gong en digeridu

Soundhealing organiseert diverse workshops voor persoonlijke ontwikkeling en zelfreflectie door middel van het spiegelen van het zelf in klank.


ER ZIJN GEEN WORKSHOPS VOOR HET OGENBLIK!

KLANKWEEKENDS

De klankweekenden worden georganiseerd op unieke plaatsen in bijzondere omgevingen. Tijdens deze weekenden staat uw persoonlijke ontwikkeling en het vergroten van uw zelfkennis door middel van klank centraal.

Voelen, ervaren en zelf toepassen van klank zorgt ervoor dat u op een natuurlijke en vrije wijze bewuster wordt en inzicht krijgt om zaken op een andere wijze te kunnen bekijken dan voorheen. Klank laat u zien zonder ogen en heeft een alles bepalende invloed op u en de omgeving.

U ontdekt de kracht en ervaart de essentie van eigentijds sjamanisme, uw persoonlijke ritueel, klankmeditaties, zelf met traditionele instrumenten aan de slag gaan, de kracht van uw eigen stem en lichaam volledig leren benutten en nog veel meer.

Een klankweekend is een persoonlijke ontdekkingsreis die u niet meer zal vergeten!


 
KLANK ALS COMMUNICATIE / TEAMBUILDING

Dezelfde taal spreken maar elkaar niet begrijpen. Communicatie is een essentieel onderdeel voor een goede bedrijfsvoering en het succesvol zijn van een organisatie. Soundhealing heeft speciaal hiervoor een aantal trainingen ontwikkelt die anders zijn dan u tot nu toe van standaard opleidingcentra gewend was. Wij bieden programma's voor management, sales, teambuilding activiteiten en trainingen op maat.

GEZONDHEIDSZORG

Soundhealing heeft door haar jarenlange ervaring in het werken in de gezondheidszorg een methode en een aantal trainingsprogramma's ontwikkeld die speciaal zijn toegespitst op toepassingen in de gezondheidszorg.