BIOGRAFIE  
BIOGRAFIE

Jeu Quaedvlieg (1959)

Het aangeboren gevoel van Jeu voor klank speelde in zijn kindtijd een belangrijke rol in de ontwikkeling van dat, wat later uit zou groeien tot Soundhealing. Zijn natuurlijke interesse en nieuwsgierigheid inspireerde hem tot veel onderzoek in deze wondere wereld van klank en communicatie.

Het leidde hem naar zijn opleiding tot hulpverlener voor verstandelijk gehandicapten mensen, waar hij zijn aangeboren gevoel beroepsmatig verder ontwikkelde. Jeu bracht iets nieuws waardoor hij met hen kon communiceren via oerklanken iets wat met gewone communicatie, het alfabet, niet meer mogelijk was.

Na zijn opleidingen en werkervaring in de zorgsector was de tijd gekomen om zelf mensen te inspireren met de kennis en ervaring die hij had verworven. Jeu ging zelf workshops en klankconcerten geven over Soundhealing en ondersteunde bij de persoonlijke ontwikkeling van een ieder die verdieping en beter begrip van het zelf zocht, door middel van klank en spiegeling.

Jeu heeft trainingsprogramma's ontwikkelt voor particulieren, bedrijfsleven en de zorgsector die bijdragen aan beter zelfinzicht en welzijn. Als toonaangevende expert op het gebied van klank en communicatie onderwijst Jeu de traditionele klank tradities die je op een bijzondere manier laten zien en ervaren welke kracht er schuilt in de eigen stem en het eigen lichaam en welke effecten dit heeft op de omgeving.

Klank is zien zonder ogen.

 


1979
 

REFERENTIES

Jeu breide zijn kennis uit met de opleiding muziek en beweging volgens de methode Gretener. Dit inspireerde hem verder tot het zoeken naar verdieping in de opleidingen die hij vond bij:

Ad Stemerding - Spirituele therapie.
Jean Rene Toussaint - Stemwerk.
Joska Soos - Sjamanisme

 

Referenties gezondheidszorg:
- Pergamijn
-
Daalzicht
- St-Anna
- Mondriaanzorg
- Stichting Dr. Elisabeth Kubler-Ross Nederland
-
Stichting Philadelphia zorg

 

Referenties cultuur:  
- Parkstad Limburg Theater
-
Rasa festival - Munchen
- Cultura nova
- Berlijn
-
Glaspaleis
- Cultuur

 

 

Referenties media:  
TV performance 2001